50 jaar Holstein Flowers

50 jaar Holstein Flowers

Afgelopen weekend vierde Holstein Flowers zijn 50-jarig jubileum in de gerberateelt en -veredeling. Samen met klanten en relaties stond het familiebedrijf stil bij een halve eeuw van innovatie en groei.

Tijdens deze feestelijke gelegenheid blikte algemeen directeur Hans van Holstein terug op de geschiedenis: “Ons familiebedrijf begon in 1946 met de teelt van groenten en fruit en maakte in 1974 de overstap naar de teelt en veredeling van gerbera’s. Vandaag de dag is Holstein Flowers een toonaangevende speler in de gerberawereld, met een geavanceerde veredelingsafdeling, inclusief laboratorium, selectiekas en testruimte, en een breed assortiment van exclusieve gerbera’s. Vernieuwing is één van onze belangrijkste speerpunten en dat zal ook in de toekomst zo blijven,” aldus Van Holstein.
 
Een van de hoogtepunten van de avond was de inspirerende presentatie van voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos. Hij gaf het publiek een uniek kijkje achter de schermen van de autosport en benadrukte dat teamwork, snel schakelen en innovatie essentieel zijn voor succes, zowel in de autosport als bij Holstein Flowers.
 
Naast het vieren van deze mijlpaal werd er ook aandacht besteed aan een bijzonder doel. Holstein Flowers overhandigde een cheque van €5.000,- aan Robert Doornbos, ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar kinderkanker. Het bedrag kwam tot stand dankzij donaties van klanten en relaties, aangevuld met een bijdrage van Holstein Flowers.
 
De avond werd afgesloten met een feestelijk walking dinner. Holstein Flowers kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en blijft investeren in innovatie, digitalisering en duurzaamheid. Tegelijkertijd richt het bedrijf zich op het verder versterken van de samenwerking met klanten, veilingen en partners.
 
Wilt u het Prinses Máxima Centrum ook steunen? Bezoek dan de website van het Prinses Máxima Centrum.

Bron:

Deel artikel



Meest gelezen