Succesvolle editie van Fabrique Artistique

Succesvolle editie van Fabrique Artistique

Op 29 september 2024 vond de inspirerende en creatieve editie van Fabrique Artistique plaats, en het was een overweldigend succes, laat FloraZON weten. Het evenement trok een recordaantal bezoekers die volop inspiratie opdeden bij de diverse demonstraties en presentaties.

De inpakdemonstraties van Tessa van Bloom wisten het publiek te boeien met haar unieke aanpak en creativiteit. Het razendsnel kransen maken van Moniek van FloralDanceArt werd een ware publiekstrekker, waarbij haar snelheid en precisie bewondering opriepen. Ook Ria van Ardisia Plantaardige Vormgeving inspireerde met haar unieke kijk op plantaardige kunst.
 
Een ander hoogtepunt van de dag was het live vazen beschilderen door de getalenteerde dames van Sokker Tantes, waarbij bezoekers konden toekijken hoe unieke kunstwerken ter plekke ontstonden. Hun creativiteit en vakmanschap maakten diepe indruk op het publiek. Influencer Robbin van Living Junglee en Bente namens Oasis  Floral Products lieten hun expertise zien en vielen bijzonder in de smaak bij de bezoekers. De interactie met het publiek zorgde voor een dynamische sfeer en liet iedereen met vernieuwde inzichten naar huis gaan.

"De reacties van het publiek waren overweldigend. Bezoekers spraken lovend over de hoge kwaliteit van de demonstraties en de enorme inspiratie die ze opdeden. Het beeldmateriaal van het evenement onderstreept de bruisende energie die de dag met zich meebracht. We zijn ontzettend trots op wat we samen met onze partners en sprekers hebben neergezet. De inspiratie die we onze klanten hebben meegegeven, werd met veel enthousiasme ontvangen. Op naar volgend jaar!"

Bron:

Deel artikel