Overzicht programma en deelnemers Trade Fair

Overzicht programma en deelnemers Trade Fair

Op 5, 6 en 7 november is er weer veel inspiratie te vinden op de Trade Fair Aalsmeer. Deze internationale sierteeltbeurs geldt als hét netwerkevent voor kwekers, kopers, exporteurs en hun klanten.

In november worden de logistieke hallen van Royal FloraHolland in Aalsmeer omgetoverd tot hallen vol met stands met de mooiste bloemen, planten en andere toegevoegde waarde producten zoals verpakkingen of decoratiemateriaal. De circa 20.000 bezoekers komen er om zich te laten inspireren en vooral om te netwerken met nieuwe of bestaande contacten. Met de honderden exposanten en duizenden bezoekers zijn die mogelijkheden er volop.   
 
Nieuws en updates
Op Trade Fair Aalsmeer website vind je regelmatig nieuws over de beurs, de awards of andere interessante of belangrijke informatie. Ook vind je er alle praktische informatie over de beurs. Tijdens de Trade Fair Aalsmeer op dinsdag 5 november worden er ook twee awards uitgereikt. De Greenovation Award voor de meest duurzame innovatie op sierteeltgebied en de Glazen Tulp Award voor de meest inspirerende noviteit.
 
Download hier alvast de plattegrond met exposantenlijst

Bron:

Deel artikel