Vervolg Nationaal Horti Symposium in WHC

Vervolg Nationaal Horti Symposium in WHC

Op woensdag 13 november vindt voor de tweede maal het Nationaal Horti Symposium plaats, deze keer in World Horti Center. Tijdens dit symposium wordt een blik geworpen op de huidige stand van zaken in de tuinbouwsector, met speciale aandacht voor thema’s als water, energie, plantgezondheid en het gecombineerde thema arbeid en robotisering. Aansluitend vindt in World Horti Center het relatie-evenement Let’s Meet plaats.

Het eerste Nationaal Horti Symposium vond eerder dit jaar plaats tijdens HortiContact. Op 13 november krijgt dit een vervolg en wordt gekeken waar we nu staan als sector. Verschillende experts op hun vakgebied komen aan het woord, waaronder Jorien Burger van Hoogheemraadschap van Delfland (water); Frank Binnekamp van Westland Energie (energie); Ronald Grootscholten van Florpartners (plantgezondheid); en Brenda van den Berg van Robocrops (arbeid / robotisering). Het Nationaal Horti Symposium start om 10.30 uur, met inloop vanaf 10.00 uur. Het symposium duurt naar verwachting tot 12.00 uur.

Na het opdoen van kennis tijdens het National Horti Symposium kunnen bezoekers vanaf 13.00 uur deelnemen aan Let’s Meet, een evenement dat in het teken staat van ontmoeten en netwerken. Dit evenement, georganiseerd in het hart van Westland, heeft als primaire doelgroep kwekers en telers, maar is voor iedereen toegankelijk. Voor bedrijven uit de tuinbouwsector is Let’s Meet de kans om zichzelf te presenteren aan een publiek bestaande uit professionals en geïnteresseerden uit de regio.

 

Bron:

Deel artikel