Programma Jaarevent

Programma Jaarevent

Greenport West-Holland werd in 2014 opgericht als een triple helix-organisatie, ofwel een netwerk van ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek. "Samen werken we aan een gezonde, vitale en duurzame toekomst voor het regionale tuinbouwcluster én aan grote maatschappelijke uitdagingen. Greenport West-Holland verbindt partijen binnen en buiten het glastuinbouwcluster. We zijn bij wijze van spreken de groene draad in de regio", aldus Angelique de Wit, directeur Greenport West-Holland.

"Sinds de start hebben we veel bereikt. Tijdens ons Jaarevent op 29 november kijken we terug op die resultaten. En we kijken vanzelfsprekend vooruit. Dat doen we aan de hand van ons nieuwe programma en onze drie ambities: Op weg naar een Circulaire Greenport, Een samenhangend en betekenisvol Ruimtelijk Economisch Cluster en Mondiaal leidend in kennis en innovatie."

"We hebben een afwisselend programma samengesteld over de toekomst van ondernemen in onze regio. Zo vertelt tech-expert Jim Stolze op verrassende wijze over de toekomst van digitalisering en robotisering in het glastuinbouwcluster. Tijdens boeiende paneldiscussies gaan we in op onder meer de energietransitie en de toekomst van verslogistiek. En er zijn muzikale intermezzo’s. Dagvoorzitter is Rob Veenman."

Growers United
De locatie van het event is dit jaar Growers United (Honderdland 899, 2676 LV Maasdijk). Deze coöperatie is een van de grotere spelers in de productie, verpakken en verkoop van vruchtgroenten in Europa.

Programma
14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Aanvang
16.30 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Aanmelden
Het Jaarevent van Greenport West-Holland is dé jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan hier.

 

Bron:

Deel artikel