Innovaties op Open Dagen Schoneveld Breeding

Innovaties op Open Dagen Schoneveld Breeding

Schoneveld Breeding opent dit najaar haar deuren voor kwekers en retailers tijdens de Open Dagen van week 43 tot en met 45. Dit is hét moment om het volledige assortiment in volle bloei te bewonderen en kennis te maken met de allernieuwste ontwikkelingen.

Tijdens deze exclusieve dagen presenteert het bedrijf met trots een aantal bijzondere innovaties die kwekers en retailers zullen inspireren:

  • Super Series Cyclamen: De serie staat bekend om haar topkwaliteit, veelzijdigheid en rijke kleuren. Een highlight is de Super Serie Fusion, door het bi-colour kleurenpatroon een aantrekkelijk concept in het schap.
  • Gerbera ‘Joybera’ en Gaultheria “Ciao Bella”: Twee blikvangers die kleur geven aan het seizoen en uitblinken in sierwaarde en commerciële potentie.
  • ‘Illusia’: Een opvallende noviteit met een unieke bloemvorm en een uitzonderlijk lange houdbaarheid. Deze plant trekt gegarandeerd de aandacht.
  • Super Serie Dragon F1: Een absolute primeur! Hoewel de officiële introductie gepland staat voor de FlowerTrials in 2025, krijgen bezoekers van de Open Dagen nu al de kans om kennis te maken met de allereerste ‘blauwe’ cyclaam. Een unieke innovatie in de wereld van Cyclamen.

De Open Dagen bieden niet alleen een podium om de innovaties te bewonderen, maar ook de gelegenheid om direct met onze eXperts in gesprek te gaan. "Onze areamanagers en growing supporters staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het selecteren van de perfecte soorten voor uw teelt."

De Open Dagen vinden plaats aan de Sluinerweg 15 in Wilp. "Om uw bezoek optimaal te plannen, nodigen we u uit om van tevoren een afspraak te maken met een van onze areamanagers of growingsupporters. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op de website."

 

Bron:

Deel artikel