Flower Power: de kracht van de tulp!

Flower Power: de kracht van de tulp!

Het thema van de Vaktentoonstelling 2025 is ‘Flower Power: de kracht van de tulp!’. Van 13 tot en met 16 februari 2025 kunnen bezoekers het voorjaar in Flower power-stijl beleven op de jaarlijkse show in Zwaagdijk.

Voor de twaalfde keer worden de schuren van agrarisch onderzoekscentrum Vertify omgetoverd tot dé Vaktentoonstelling voor de bloembollensector, waarbij dit jaar het thema 'Flower Power: de kracht van de tulp' centraal staat. "We willen laten zien waar de bloembollensector sterk in is en wat de kracht van de tulp hierin betekent. Vitaliteit en het meebewegen met de veranderingen van deze tijd spelen daarbij een belangrijke rol. De bloembollensector presenteert zich tijdens de Vaktentoonstelling van haar sterkste kant, kortom: Flower Power," aldus voorzitter Niels Kreuk.
 
De registers worden weer open getrokken met een prachtig sortiment tulpen op een grote marktbroei- en bloemenshow, vakbijeenkomsten, uitreiking van de Interpolis Tulpenprijs en bovendien gezelligheid met ontmoetingen op de bedrijvenbeurs onder het genot van een hapje en een drankje.

Bron:

Deel artikel