Kwekerij de Zuidplas zet OPUSWatch breder in

Kwekerij de Zuidplas zet OPUSWatch breder in

In maart dit jaar heeft kwekerij de Zuidplas OPUSWatch op een van hun vestigingen geïntroduceerd. OPUSWatch is het slimme horloge waarmee verfijnd inzicht is te verkrijgen in arbeid, productie en de verkoopbare voorraad van gerbera’s. Door de goede ervaringen krijgt dit nu een vervolg.

Juriaan Weerheim startte in maart met de watches op een van hun twee locaties aan de Hasseltweg in Moerkapelle: “Het is een pré voor ons dat we nu eindelijk zicht hebben op de productie van het gewas en de arbeid die ermee gemoeid gaat.”

Die inzichten die OPUSWatch geeft gaven de doorslag om drie maanden later ook de medewerkers in de tweede vestiging gebruik te laten maken van de watches. Leen Weerheim heeft na de teeltwissel het systeem in gebruik genomen, een feestelijk moment ook voor Stefan Persoon van OPUSWatch. “Wij merken dat telers op zoek zijn naar meer inzicht in de operatie van hun bedrijf, de data die wij met onze watches verzamelen dragen hieraan bij. Zeker nu de loonkosten per 1 juli weer gestegen zijn, is het belangrijk om een exact inzicht te hebben in de werkzaamheden op het bedrijf."

Bron:

Deel artikel